Τρούφα – Μανιτάρι πλευρώτους – Βατόμουρο

Τρεις τροφές με τεράστια διατροφική αξία!
Η καλλιέργεια τους στην Ελληνική Επικράτεια περιορισμένη και η ζήτηση μεγάλη.

Με αυτήν τη σκέψη ξεκίνησε στις παρυφές του Μενοικίου όρους η καλλιέργεια της τρούφας και του βατόμουρου σε μία έκταση 60 στρεμμάτων.

Συγχρόνως, στην Πεντάπολη του Δ. Εμμανουήλ Παππά στήθηκε με πολλή προσωπική εργασία μία μονάδα παραγωγής μανιταριών πλευρώτους (pleurotus). Είμαστε πρωτοπόροι στην παραγωγή φρέσκων μανιταριών πλευρώτους, με την ίδια ακριβώς διεργασία, όπως αυτή της φύσης.

Η επιχείρηση χαρακτηρίζεται ως «οικογενειακή», γεγονός που αποδεικνύει την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Τα προϊόντα μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που συλλέγουμε, αλλά και στην μεταποίηση αυτών με τον πιο φυσικό τρόπο.

Υποπροϊόντα τρούφας, όπως τρουφόλαδο.
• Μανιτάρι πλευρώτους τουρσί.
Μαρμελάδα βατόμουρο.

Στόχο της επιχείρησης είναι να διοχετεύουμε στη αγορά προϊόντα ξεχωριστά και να έχουμε πελάτες ικανοποιημένους.